Thuis

Zhongshan Artdecolite Lighting Co.,ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Zhongshan Artdecolite Lighting Co.,ltd certificaten
China Zhongshan Artdecolite Lighting Co.,ltd certificaten
Klantenoverzichten
Het licht van de goede kwaliteitstegenhanger! Uiterst innemende leverancier (Jack). 100% antwoordtarief aan mijn onderzoeken en zorgen gewoonlijk binnen 30 minuten. Snelle ordeverwerking.

—— Daniel Defoe

De professionele dienst en hoog - kwaliteitsproducten zoals altijd. Zeer snel het verschepen en geschikte levering. Deze fabrikant is zeer gemakkelijk om te werken met en de productkwaliteit is uitstekend. Dank u, ARTDECOLITE

—— Kevin costner

Het is de eerste keer voor ons om orde te maken en aan Artdecolite te betalen, goed en waardig. Het Artdecolitebedrijf is geduldig voor het helpen van me en Jack is zeer verantwoordelijk. Maar het belangrijkste ding is goederen is in perfecte positie.

—— Monika Cerda

 • lopende band

  Onze Productiecapaciteit is 200,000pcs voor van het tegenhangerlicht en plafond lichten elke maand, in 2016 introduceerde onze fabriek een reeks van geavanceerd machines en materiaal en verbeterde beheer.Zhongshan Artdecolite Lighting Co.,ltd fabriek productielijn 0

  Zhongshan Artdecolite Lighting Co.,ltd fabriek productielijn 1

   

 • OEM / ODM

  Uitgebreide OEM Ervaring.

   

  Artdecolite heeft professionele teams die met het ontwerpen, het openen vorm belast en het ontwikkelen van nieuwe producten.

  Wij zijn genoegen om met om het even welke klanten samen te werken die ons de nieuwe producten, de toebehoren willen ontwerpen.

  Het hopen om uw idee voor een echt product met onze professionele teams te ruilen.

  Zhongshan Artdecolite Lighting Co.,ltd fabriek productielijn 0

 • R & D

  De kwaliteit en de innovatie ondersteunen de snelle groei van het bedrijf. Wij hebben een groep uitstekende bestuurstalenten bij ontwerp, productie en de kwaliteitscontrole, en met geavanceerd productie en het testen materiaal, dat ons kan helpen strikt werken.

  Zhongshan Artdecolite Lighting Co.,ltd fabriek productielijn 0
  Wij zijn bereid om uitstekend kwaliteitsproduct en de beste dienst voor klanten te verlenen om een glorierijke toekomst te bouwen.

Contactgegevens
Zhongshan Artdecolite Lighting Co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Jack Wong

Tel.: 86-13924963579

Fax: 86-760-85321980

Direct Stuur uw aanvraag naar ons